Verslagen U12

U12 - Cosmo Genk

Acht Optimistjes U12 namen het zaterdag op tegen 12 spelertjes van Cosmo Genk. De benjamins van Optima namen een vliegende start, de voorsprong liep gestaag uit. In het begin waren het vooral de dames June en Djienan die de bal snel in de ring wisten te krijgen. Kwart 1 12 – 2. Kay scoorde met een verre worp in het begin van het tweede kwart, en Jenne scoorde met twee vrijworpen. Kobe scoorde zijn eerste tweepunter van de match. In verdediging liep het goed. Mathias, Torben en Rayane verdedigden sterk en snelle June kon een aantal keren mooi de bal onderscheppen. Met 30 – 11 konden de Optimistjes even uitrusten. Bij de start van het derde kwart nam Cosmo Genk het initiatief maar dat resulteerde niet direct in punten. Torben mocht na een fout op hem naar de vrijworplijn en hij scoorde één keer. Stand na 30 minuten spelen: 41 – 19. In het vierde kwart ging de defence van Optima weer goed draaien en kwamen de scores vooral van Jenne. Eindstand: 54 – 28. De benjamins voeren hun reeks aan, na 3 gewonnen wedstrijden op rij. Volgende wedstrijd is zaterdag 27 februari om 10u.