Verslagen Heren B

Optima B verliest match voor de 3e plaats

Beide ploegen begonnen gelijk opgaand aan de match, na 10 minuten spelen hadden de 2 ploegen mekaar niets toegegeven ( 20-18). In het 2e Q begon Genk echter beter af te werken en stokte de Looise aanval. Bij rust had de thuisploeg 9 punten voorsprong bij elkaar gespeeld ( 42-33). Na rust brachten Lamote en een sterke Blarinckx Optima op 4 minuten langszij en vanaf dan speelden beide ploegen haasje-over, meer dan 4 punten verschil verscheen er niet op het scorebord. In een hele goede wedstrijd van beide ploegen die alle kanten op kon was het uiteindelijk Genk dat aan het langste eind trok. Einduitslag 78-74

Optima sluit de heenronde af met een 8 op 13 en staat op een mooie 4e plaats.

Volgende week spelen we in Orly op zondag 17 december om 11u30.

Punten: Beerten 6; Berger 5, Vandevelde 2; Lamote 11; Bercin 3; Schulpé 8; Blarinckx 22; Rodiers 5; Lahou 8; Brepoels 4.