Nieuws

Ook de trainingen gaan on hold!

Beste spelers, beste ouders,

De Vlaamse regering heeft beslist dat samen sporten voor iedereen vanaf vrijdag 30.10.2020 niet meer kan.

De situatie in de ziekenhuizen is zodanig ernstig dat we alles op alles moeten zetten om contacten tussen mensen zoveel mogelijk te vermijden. Als verantwoordelijke club en om het zorgpersoneel niet nog meer te belasten willen wij ons volmondig achter die beslissing scharen. Dat is met pijn in het hart, maar het kan nu niet anders.

Daarom zetten wij alle trainingen vanaf morgen 28.10.2020 voor alle ploegen on hold. Tot het terug mag!

Langs deze weg wil ik iedereen: spelers, ouders, supporters, collega-bestuursleden danken voor hun inzet om basketten bij Optima zo coronaproof mogelijk te laten verlopen. Dat was niet altijd eenvoudig, maar door er samen onze schouders onder te zetten hebben we dit seizoen toch al een beetje kunnen basketten.

Er rest ons alleen hoopvol uit te kijken naar de heropstart in januari 2021 (en wellicht iets eerder voor de trainingen). Hou onze website en facebookpagina in de gaten!

Een warme oproep aan alle spelers om de volgende weken toch te blijven bewegen. Je mag met 4 afspreken om buiten te sporten. Voor basket is dat in de winter niet evident, maar je kan wel gaan lopen, mountainbiken, fietsen, (en op mooie dagen misschien toch een balletje gooien op een buitenpleintje)…. Ook thuis kan je fitnessoefeningen doen. Kijk daarvoor op de website van Basketbal Vlaanderen. Doen!

Zorg goed voor elkaar en keep safe,

Namens het bestuur

Brigitte