Verslagen Heren C

C-ploeg Olé Olé (16-38)

Eerste seizoenshelft was voor de C-ploeg niet echt een succes. Een aantal wedstrijden nipt verloren. Gevolg: laatste plaats en hoogtijd om te vechten voor behoud in derde provinciale. De gewonnen wedstrijd tegen Lummen kwam als een geschenk uit de hemel. Coach Joachim kreeg zijn ploeg terug gemotiveerd om elke wedstrijd er opnieuw voor te gaan. Vorige week nog nipt verloren van Zolder, stond nu een haalbare wedstrijd tegen Sint-Truiden op het menu. Coach Joachim moest noodgedwongen beroep doen op een aantal youngsters.

De match startte onder een slecht gesternte: slechts één scheidsrechter en Jens Vdb die na een paar minuten uitviel met een pijnlijke blessure. We kregen een aangename wedstrijd met een ideale mix van jongere spelers (vanaf 16 jaar) en ietwat oudere (tot 38 jaar)! Wat een inzet en samenspel. Soms nogal heftig, maar ze hielden het hoofd ‘cool’. Iedereen deed zijn job meer dan naar behoren: scoren, rebounden, fastbreaks, aanvallende fouten maken ...

Geloof me deze wedstrijden zijn dikwijls zeer aantrekkelijk om naar te kijken en het zijn allemaal zeer sympathieke spelers.

Einduitslag: 44-56 en een stapje korter bij behoud.

Weetje: als je eens tijd hebt denk ik dat zij het op prijs zouden stellen dat je eens komt supporteren. Inkom gratis en animo verzekerd!

Ter info: foto is van NA de wedstrijd ;-)