Nieuws

U21 misschien iets voor u?

U herkent de situatie wel: je bent net de U18 ontgroeid. Je gaat volgend schooljaar studeren aan een hogeschool of universiteit. Zal ik nog wel tijd hebben om mijn geliefkoosde sport (euh ... basketbal) te beoefenen? Wij denken van wel.

U weet dat vanaf volgend seizoen de provinciale grenzen wegvallen. De U21 was in het verleden niet echt succesvol wegens te weinig tot geen ploegen (vooral in Limburg dan). Wij denken dat er nu opnieuw plaats komt voor deze reeks. Maar al te gauw worden de U18+ in een of andere seniorreeks ingedeeld waar ze misschien weinig tot geen speelminuten krijgen en daardoor al snel aan opgeven denken.

De supertalenten zullen hun weg in de seniorreeksen wel vinden, maar laat ons eerlijk zijn: er zijn nog veel spelers die de combinatie van de laatste jeugdreeks met een seniorploeg best kunnen gebruiken. Vandaar ons initiatief om te proberen terug een U21 ploeg in het leven te roepen.

Ons aanbod:

Eén training en wedstrijd bij de U21 (niv. 3) eventueel gecombineerd met een extra training en wedstrijd bij één van onze seniorreeksen (dit altijd in overleg met de coaches van de seniorploegen!)

Momenteel hebben we één ploeg in vierde provinciale (met eventueel promotie naar derde), één ploeg in derde provinciale en één ploeg in eerste provinciale. U ziet er is heel wat flexibliteit mogelijk ...

Momenteel hebben we een kern van U21 spelers, maar een aantal extra kan geen kwaad.

Voor meer info: Gebruik het contactformulier op de website!