Opgelet

UPDATE Coronavirus: Geen hervatting competitie voor seniors en jeugd vanaf U14 in seizoen ‘20-‘21

Basketbal Vlaanderen besliste vandaag (zondag 10 januari) dat de seniorcompetities en de competities voor alle jeugdcategorieën vanaf U14 niet meer zullen hervatten in seizoen 2020-2021. Dit naar aanleiding van de aanhoudende maatregelen om het COVID-19 virus tegen te gaan.

U8, U10 & U12-leeftijden gaan komend weekend opnieuw van start

Alle competitie- en bekerwedstrijden van de U14-leeftijd tot en met seniors zijn geannuleerd tot het einde van het jaar. Hierdoor komt er ook meteen een einde aan de eerste seizoenshelft voor spelers boven de 12 jaar. De U8 en U10 zijn sinds 23 november terug aan het trainen.

Komend weekend (9 en 10 januari 2021) wordt de competitie voor de U8-, U10- en U12 leeftijd opnieuw opgestart. In dit blogbericht kan je nog eens alle belangrijke aandachtspunten en updates nalezen om zeker in lijn te zijn met de opgelegde regels. Lees zeker onze geüpdatete COVID-19 maatregelen ook nog even na.

Bron: basketbal.vlaanderen

Deze week
Verslagen Heren A

Heren A - Zolder B (Beker van Limburg)

Optima diende Zolder B partij te geven in de 1e ronde voor de Beker van Limburg. Zolder B trad aan met in de rangen een paar oudgedienden van Optima en redelijk wat “oudjes” maar nog steeds oerdegelijke spelers. Dat Zolder het Optima niet gemakkelijk wilde maken werd van in het begin duidelijk. Zolder kon de 10 punten voorgift aanvankelijk verder uitdiepen (2’: 2-16), de defence van Optima sliep nog en bezoekers Put en Pollers profiteerden. Lees meer »